multi-hand-blackjack

Blackjack Multi Hand er rett og slett et blackjack spill som tillater at du spiller flere hender på likt. Bortsett fra dette så vil spillet fungere som ellers, med de reglene som hører til den type blackjack spill som du spiller Blackjack Multi Hand på. Det er derfor ingen spesielle regler som er knyttet til akkurat det at du kan spille med flere sett med kort per spillerunde.

Blant spesielt storspillere eller profesjonelle blackjack spillere så er det ofte populært å spille blackjack Multi hand, siden dette blir en raskere utgave av spillet. Siden du kan spille med flere hender på en gang så vil du også kunne vinne raskere, men risikoen med dette er så klart også at du kan tape raskere. Med andre ord så satser du mer per hånd som dealer har. Les våre spørsmål og svar for mer utfyllende detaljer om dette spillet.

Hva er fordelen med å spille Blackjack Multi Hand?

Fordelen er at dette er et raskere spill, siden du kan spille på flere hender på likt. Bortsett fra dette så er den opplagte fordelen at du har tre hender som du kan vinne på, spesielt hvis du er heldig og dealer går bust. Ellers så finnes det ikke så mange fordeler, da vinnersannsynligheten i lengden er den samme som om du skulle spille med kun en hånd. Forskjellen er bare at dine gevinster, og tap, vil kunne endre seg raskere.

Er der noen ulemper ved å spille Blackjack Multi Hand?

På samme måte som at det ikke finnes noen store fordeler med å spille flere hender på likt så finnes det heller ikke noen store ulemper i det lange løp. Hvis det skulle være noen ulemper så må det være at det i denne type spill kan være lurt å ha en god del penger å gå på når du spiller. Grunnen til at dette er lurt er for det første at du må satse mye per runde, siden du må plassere en innsats per hånd. Hvis du i tillegg også vil splitte, doble eller forsikre noen av dine hender så vil også dette koste mer. Alt i alt så kan du altså ende på en ganske stor innsats. Også hvis dealer får en blackjack, eller 21, på sin hånd så vil du potensielt kunne tape hele din innsats på den runden. Som nevnt så er ikke dette et problem i det lange løp, siden dette vil jevne seg ut, men problemet ligger mer i om du ikke har nok penger i din spillesaldo til å ha råd til å tape for eksempel to runder på rad, med høye innsatser på alle hender.

Er korttelling en god strategi i Blackjack Multi Hand?

Både ja og nei er svaret på dette spørsmålet. Når det kommer til det å telle kort så handler det egentlig mer om hvor mange kortstokker det er som er i bruk. Dette er fordi det er vanskelig å telle seg frem til en fordel dersom det er åtte kortstokker i omløp, mens dette er forholdsvis enkelt hvis det kun er to eller tre i bruk. Dette handler altså mer om selve spillet du spiller enn om antall hender du spiller på likt. Når det er sagt så kan det muligens være en fordel å spille med flere hender dersom det er får kortstokker innblandet. Dette er fordi at de andre spillerne har brukt opp mange kort før det er din tur, hvis du velger plasseringen lengst til venstre på bordet. Hvis bordet er fullt så vil seks spillere som alle spiller kanskje tre hender hver ha brukt opp et sted mellom 30 og 50 kort allerede, og dermed så kan du eliminere disse kortene fra de gjenværende kortene i skoen før det er din tur. Dessverre så er det sjelden at Blackjack Multi Hand spilles med få kortstokker.

Må jeg spille på flere hender på et Blackjack Multi Hand bord?

Nei, det er som regel ikke noe krav om dette. Selv om du spiler på et Blackjack Multi Hand bord så må du absolutt ikke spille med mer enn en hånd, men til gjengjeld så er det ikke noe vits i å spille på et slikt bord hvis du kun vil spille en hånd av gangen. Det eneste som dette oppnår er at spillet vil gå tregere, siden du stadig må vente på at de andre spillerne skal spille ferdig alle sine hender. Det er derimot mange spillere som veksler på å spille men en eller flere hender, og da er det praktisk å bli ved bordet i stedet for å stadig bytte bord etter hvor mange hender du vil ha på neste runde.

Featured Casino
€ 1000 VELKOMMEN BONUS!