Red Queen Blackjack

Red Queen Blackjack er et blackjack spill i spilleautomat form, som på mange måter er veldig likt vanlig blackjack. Det at du spiller på en spilleautomat og ikke mot en live dealer gjør også at spiller alltid er tilgjengelig, slik at du slipper å vente på en plass rundt bordet. Dette er derimot ikke den største fordelen ved spillet, da hovedattraksjonen som spillet har å by på er de røde damene.

Får du enten ruter eller hjerter dame i en blackjack kombinasjon så vil du nemlig få en gevinst som betaler 2:1. Dette vil si at du dobler innsatsen ved en slik kombinasjon, mens en blackjack hånd med en annen kombinasjon av kort vil gi deg den standard gevinsten som er på 3:2. Det er altså de røde damene som er de aller beste i dette spillet. Hvis du vil vite mer om hvordan spillet fungerer så kan du lese i spørsmål og svar seksjon under.

Hvilken farge må ess være for å få 2:1 betaling i Red Queen Blackjack?

Fargen på ditt ess i en blackjack kombinasjon med en rød dame spiller ingen rolle. Det eneste som kreves er at du har et ess, og enten hjerter eller ruter dame i din blackjack. Ditt ess kan altså være enten ruter, hjerter, spar eller kløver ess. Utbetalingen vil uansett være på 2:1. Det er kun hvis det kortet du har som er verdt 10 poeng er enten en knekt, konge, 10er eller en sort dame at du kun vil få en vanlig Blackjack gevinst på 3:2. Du vil altså vinne 50% i stedet for 100%.

Kan jeg spille med flere hender i Red Queen Blackjack?

Ja, i denne blackjack versjonen så kan du spille med opptil tre hender på likt, mot dealer sin ene hånd. Dette vil altså si at dersom for eksempel dealer går bust, så vil du vinne på alle tre hender. Viktig å merke seg er derimot at du betaler en innsats per hånd, slik at hvis du spiller for 100 kroner per hånd, og spiller på alle tre mulige hender så vil du satse 300 kroner per runde i spillet. Dette vil også så klart øke dersom du velger å splitte eller doble noen av dine hender.

Hvordan fungerer dobling og splitting i Red Queen Blackjack?

Bortsett fra regelen med de røde damene som gir deg en bedre utbetaling på dine blackjack hender så fungerer spillet etter de standard reglene i blackjack. Det er altså ingen spesial regler i Red Queen Blackjack knyttet til disse funksjonene, og det spilles som i standard spillet. Dette vil si at du kan splitte alle par som du får med samme verdi, for å så spille dem som to ulike hender, og at du kan doble etter at du har fått dine to første kort. Ved å gjøre dette så vil du også begrense deg til å kun få ett nytt kort på denne hånden.

Hvor mye kan jeg vinne i Red Queen Blackjack?

Hvor mye du kan vinne vil så klart avhenge av hvor mye du satser per hånd, og hvor gode ferdigheter du har i blackjack. Dette er altså fullstendig avhengig av deg og dine kunnskaper i blackjack, og ikke minst hvilken strategi du bruker når du spiller. Hvis du spiller med en perfekt strategi så vil du derimot kunne vinne mye. Den RTP – Return To Player – som spillet har er på 99,8%. Dette er den teoretiske tilbakebetalingen til spiller, men dette er et snitt for alle spillere som spiller på automaten. Du kan altså vinne mer, og du kan vinne mindre. Hvis du spiller et perfekt spill så vil selvfølgelig dine vinnersjanser øke, men som i alle kortspill så vil også din egen flaks spille en rolle.

Hvordan spiller jeg en spilleautomat slik som Red Queen Blackjack?

Når du spiller et blackjack spill i en spilleautomat utgave, altså uten live dealer, så spiller du egentlig akkurat sånn som det du gjør når du spiller et live spill. Det vil finnes knapper som du kan bruke for å plassere dine innsatser, og også til å foreta dine valg. Alle knapper vil ikke alltid være synlige, da det kun er de knappene som har de alternativene som du kan velge mellom akkurat der du er i spillet som vil være tilgjengelige. Når du vil spille så er det også bare å ta plass, da du ikke spiller sammen med andre spillere. Dette gjør at det aldri er fullt rundt bordet, og dermed så er det heller aldri kø til bordet. Dette er også grunnen til at du vil merke at spillet går raskere enn vanlige blackjack bord med live dealer gjør, siden du aldri trenger å vente på at andre spillere skal spille sine hender.

Featured Casino
€ 1000 VELKOMMEN BONUS!