singledeckblackjack

Blackjack utgaven Single Deck Blackjack er som du skjønner et blackjack spill som spilles med en kortstokk, i stedet for med seks eller åtte kortstokker som nå er det som er vanlig. Dette gir i utgangspunktet spilleren en kjempefordel, siden det her blant annet er mye lettere å telle kort. Men som alltid, så snart du får en stor fordel, så vil du også oppleve at det finnes noen ulemper.

Siden huset alltid må ha overtaket i ethvert spill for å kunne operere så vil noen av reglene her justeres noe, slik at huset igjen henter inn den tapte fordelen ved å innføre andre regler. Hva disse ekstra reglene om begrensningene er kan variere fra spill til spill, men det som er vanlig er at du får en dårligere gevinst på for eksempel en blackjack hånd. For å hjelpe deg på vei til å forstå dine fordeler og ulemper ved å spille dette spillet så har vi her besvart alle de vanlige spørsmålene som spillere har om Single Deck blackjack.

Hva er fordelen med å telle kort i Single Deck Blackjack?

Fordelene ved å telle kort i ethvert blackjack spill er at du i lengden kan forutsi hvilke kort det er som er igjen i kortstokkene som venter på å bli utdelt. Ved å kunne forutsi sannsynligheten for hvilket kort du, eller dealer, vil få så kan du justere dine innsatser. Hvis du spiller med mange kort så vil du måtte vente lengre før det er få nok kort igjen til at dette kan forutses, mens dette går langt raskere med kun en kortstokk. Det å fortløpende regne ut sannsynlighetene for det ene eller det andre er også så klart mye enklere når du kan forholde deg til kun 52 kort, i stedet for til 416 kort. Det som er utrolig viktig hvis du vil telle kort i Single Deck Blackjack er at du følger med på alle kort som deles ut. Ikke bare når det gjelder dine egne kort, og dealers kort, men også kortene til alle andre spillere. Dette er så klart alltid viktig, men når du spiller med kun en kortstokk så er det ekstra viktig, da det tross alt ikke finnes så mange kort av hver type, som det gjør hvis du spiller med flere kortstokker.

Hva får jeg for å få blackjack i Single Deck Blackjack?

Hva som er den størst ulempen er ikke så lett å si, men den aller vanligst ulempen er utbetalingen fra en blackjack hånd. I helt vanlige blackjack hånd så er det vanlig at en blackjack hånd betaler 3:2, noe som vil si at du får 150 kroner dersom du satset 100 kroner. Du vil altså få 150 kroner, bare for å få en blackjack. I Single Deck Blackjack så kan dette være helt nede i 6:5, slik at du med samme innsats på 100 kroner kun får 20 kroner for blackjack, og dermed vinner 120 kroner ved å få blackjack. Hvis du også vinner runden så vil du så klart også få en gevinst fra dette. Hvert bord kan derimot ha sine egne regler for dette, så det er mulig å finne bord som betaler mer for blackjack.

Hvilke andre ulemper har jeg i Single Deck Blackjack?

I tillegg til ulempen med en dårligere utbetaling for blackjack så kan det varierer veldig fra bord til bord hva slags ulemper du har. En som er ganske vanlig er derimot at du ikke går en gevinst fra en push med dealer, noe som igjen betyr at du taper enhver hånd som har et likt antall poeng som dealers hånd. Andre ulemper kan være at du ikke alltid kan doble din innsats i kombinasjon med å splitte kort. Det finnes også alle mulige av andre varianter av regler som er endret eller fjernet, og det er derfor umulig å gi en generell oversikt. Dette gjør at det er viktig at du sjekker regelen for det bordet som du spiller på før du velger å satse noe.

Hvilken strategi er best i Single Deck Blackjack?

Siden det her kun er en kortstokk så er det mer sannsynlig at det mest sannsynlige utfallet er det som faktisk vil skje, i forhold til om du spiller med mange kortstokker. Dette gjør at alle strategier som er rent matematiske er de som fungerer aller best. Dette er fordi du vet akkurat hvor mange av hver type kort som befinner seg i de 52 kortene, dette er i motsetning til hvis du spiller med åtte kortstokker, da du umulig kan vite hvilke kort som befinner seg i de 52 første kortene som trekkes av de totalt 416 kortene. Dett er altså et spill som egner seg ypperlig for de spillerne som har en komplett forståelse for de matematiske strategiene.

Featured Casino
€ 1000 VELKOMMEN BONUS!